LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Tipy na štýlové vianočné darčeky od Lull
 

Tipy na štýlové vianočné darčeky od Lull

Lull_blog_Tipy na štýlové vianočné darčeky

 

 

Ak si lámete hlavu s tým, čo darovať sestre, priateľke alebo inej Lullinke na Vianoce, máme pre vás niekoľko tipov na najštýlovejšie darčeky! U nás nájdete mäkučké, teplé a obľúbené kúsky oblečenia, s ktorými rozhodne nespravíte krok vedľa!  

 

Naša jesenná a zimná kolekcia je plná štýlových a teplých kúskov na každý deň, ktoré pod stromčekom určite potešia.

 

 

Pyžamo sa považuje za klasický, otrepaný, až nudný vianočný darček. Ale krásne, farebné a mäkučké Lull pyžamká potešia každú ženskú dušu! Naše pyžamká sú vyrobené z príjemného materiálu, v ktorom sa vám bude spať ako v bavlnke. Navyše majú praktický strih a patent na rukách aj nohách, takže sa vám pyžamo v noci nebude vyhŕňať. Vyvýšený pás udrží v teple aj kríže.

lull pyžamo rectangleslull pyžamo hearts of love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Župany Lull sú ako sen. Mäkučké, teplé a také príjemné, že v nich preleňošíte celý deň. V štýlových modeloch sa nemusíte hanbiť ani vybehnúť do novinového stránku, či najbližšieho obchodu. Ak sa chystáte na silvestrovský pobyt niekam do wellness hotela, župan Lull sa môže vašej Lullinky hodiť aj tam ;)

lull županlull župany

 

Takisto tepláky sa považujú za darček, pri ktorom netreba veľa fantázie. Naše tepláčiky sú však veľmi príjemné na nosenie. V štýlových vzoroch a farbách môžete vyraziť aj von, neukrývať ich iba na doma. Keď si vaša Lullinka pod stromčekom rozbalí tepláky Lull, určite bude príjemne prekvapená :) 

lull tepláky riflestepláky lull

 

Teplé kabáty a kardigany

V zime nič nezahreje lepšie ako poriadny teplý kabát. Klasické kárované kabáty sú nadčasové a dodajú každej Lullinke šmrnc a eleganciu. Navyše v našich farebných kombináciách zažiarite! Medzi vaše najobľúbenejšie produkty patrí aj Bunda Blaster s kapucňou a s mäkučkou podšívkou, ktorá vás príjemne zahreje. Sneh ani vietor vás už neprekvapí!

lull kabátlull bunda

 

Dlhodobo sa vášmu záujmu najviac tešia aj naše štýlové kardigany. Preto patria medzi najistejšie darčeky, ktorými určite potešíte ;) Šup kardigan pod kabát a vydržíte aj mráz a poriadnu zimu!

lull kardiganykardigany lull

 

Čiapky, šály, rukavice

Tieto doplnky v zime nesmú chýbať! U nás si môžete vyskladať rôzne farebné kombinácie týchto teplučkých doplnkov, alebo vsadiť na jednu farbu a doladiť čiapku so šálom aj rukavicami. A čo takto k tomu teplučké podkolienky na večne studené nohy do súpravy? Žiadny problém!

lull_čapicalull-šál

lull_rukávnikylull_podkolienky