LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > V poradí druhá kolekcia New Cycle je vonku aj s prekvapením!
 

V poradí druhá kolekcia New Cycle je vonku aj s prekvapením!

V poradí druhá kolekcia New Cycle je vonku aj s prekvapením!

Milé naše Lullinky, v poradí druhá kolekcia New Cycle je tu! Už je to takmer rok, čo sme vám predstavili koncept kolekcií New Cycle, ktoré sú vytvorené zo zvyšných materiálov. Po roku sa nám opäť v dielni nahromadili materiály, a keďže musíme uvoľniť miesto pre tie nové, je čas dať tým starším nový život!

 


 

Lull nová kolekcia new cycle

Nová kolekcia New Cycle je do veľkej miery zložená z vašich obľúbených kúskov. Keď sme videli úspech mikiny Kiyo, bolo nám jasné, ktorý produkt nebude môcť chýbať ani v tejto limitovanej kolekcií. Mikinu sme pre vás vytvorili v štyroch nových farbách.

Spraviť kolekciu bez „Edových“ šiat by sme už snáď ani nedokázali a design šiat Opium z roku 2020 sme pripravili v novom farebnom prevedení. Obľúbené predĺžené tričká sme opäť vylepšili a prinášame ich v troch farbách. Z letných tkanín sme vytvorili ľahké kulotky – ideálne na leto a obľúbený balónový strih nohavíc sme tentokrát spravili z jemnejšej denimovej tkaniny. Úplnou novinkou sú naše áčkové šaty, ktoré sa už nezmestili do kolekcie jar-leto.

Keďže sme našli skladom aj niekoľko materiálov z minuloročnej New Cycle kolekcie, rozhodli sme sa doskladniť obľúbené šaty Candy, Musa a tepláky Skamonkas, na ktoré ste sa často pýtali :)

KOLEKCIA NEW CYCLE 2021

No, a práve New Cycle kolekcie sú priestorom na prekvapenia a experimenty ani v tejto kolekcií nemôže chýbať novinka v podobe našich prvých detských vecičiek! Pätica detských šiat, ktorú sme vytvorili, je zmenšenou verziou našich edových a áčkových šiat, vytvorených zo zvyškov materiálov, ktoré by sa na dámske veci už nedali použiť. Jedinečným bolo aj fotenie tejto kolekcie, keďže sme mali po prvýkrát aj detské modelky. Veríme, že sa vám naša limitovaná kolekcia New Cycle 2021 zapáči a zopár kúskov si nájde miesto vo vašom šatníku či v šatníku vašich detičiek.  

LULL KIDS

S mäkučkým pozdravom,

Dizajnérka Zuzka 

#keeplovingandcaring