Rozhovor s našou modelkou Valériou Staškovou!

 
 
 

LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Rozhovor s našou modelkou Valériou Staškovou!
 

Rozhovor s našou modelkou Valériou Staškovou!

Rozhovor s našou modelkou Valériou Staškovou!

Tentokrát by sme vám chceli bližšie predstaviť ďalšiu našu Lull Modelku, s ktorou už dlhšie spolupracujeme. 
Valéria Stašková (21) á la Lull Girl z Prešova!   


 

Spomíname si na naše prvé fotenie s Valikou v roku 2014 v Pisztoryho paláci. 

Vtedy ešte nosila zubný strojček, ale nám to vôbec nevadilo. Jej očarujúci úsmev, oči, ryšavé vlasy boli ako z rozprávky, a hneď ako sme ju uvideli, si nás získala. Odvtedy sme spolu absolvovali viacero fotení a stále nás baví jej autentickosť a pozitívna energia, ktorú dodáva naším fotkám a aj našej značke. Prečítaj si krátky rozhovor s "našou" Valikou! 

Ahoj Valika, ako sa máš? :)

Uponáhľane, mám pocit, že nič nestíham, no inak výborne a ako vždy s úsmevom na tvári :)

Z osobného albumu Valérie Staškovej

Naše zákazníčky ťa poznajú z našich fotiek, ako našu modelku, s ktorou spolupracujeme už niekoľko sezón. V skutočnosti však nie si modelka, ale profesionálna baletka. Povedz nám niečo o svojom živote baleríny. Ako často trénuješ/tancuješ? Musíš dodržiavať nejaké diéty?

Haha áno, modelkou som jedine u vás :) A čo sa týka baletu profesionálne, tak pôsobím 4. sezónu (neuveriteľné ako ten čas letí) v balete SND. A nie ste jediní, kto sa ma pýta koľko také baletky denne trénujú. Niektorí si dokonca myslia, že chodíme do práce len na predstavenia, no nie je to pravda. Máme normálnu, každodennú 8 hod. pracovnú dobu (niekedy aj víkendy), kde stále cvičíme a pripravujeme sa na najbližšie predstavenia. Pred premiérami zvykneme pracovať aj viac, keďže si to prípravy vyžadujú.
Čo sa týka diét, tak som rozhodne nikdy nebola ich fanúšikom. Možno aj preto, že som asi  zdedila dobré spaľovanie po rodičoch alebo to môže byť aj tým každodenným cvičením. Každopádne sa snažím neprepchávať (len keď náhodou po niekom nedojedám :D), jem všetko zaradom (pár výnimiek sa nájde :D) a bez čokolády si neviem predstaviť ani jeden jediný deň!

Kolekcia Jeseň/Zima 2014, Pisztoryho Palác, Foto: Jakub Čajko

Kde ťa môžeme momentálne vidieť tancovať?

Účinkujem len v SND, takže by ste ma mohli zazrieť takmer vo všetkých baletných predstaveniach, no momentálne pripravujeme premiéru Beatles go Baroque.

Kolekcia Jeseň/Zima 2015, Wiegerova vila, Foto: Jakub Čajko

Vieme, že sa venuješ príležitostne aj herectvu a mohli sme ťa vidieť vo filme V tichu /2014/. Ako sa na túto skúsenosť pozeráš s odstupom času? Budeme ťa môcť ešte niekedy vidieť v nejakom filme?

To je pravda, že len príležitostne, pretože vždy som sa niekde ocitla len náhodou :D Na natáčanie filmu V tichu mám naozaj mnoho krásnych spomienok, spoznala som veľa úžasných ľudí, no príde mi to už veľmi dávno. Momentálne pripravujeme s p. Jakubiskom Perinbabu2, čo bola pre mňa obrovská výzva, takže som naozaj zvedavá, aké to bude (haha hádam sa za mňa nebudete hanbiť :D)

Kolekcia Jeseň/Zima 2015, Wiegerova vila, Foto: Jakub Čajko

Ako si ty spomínaš na naše prvé fotenie v roku 2014 v Pisztoryho paláci?

Na toto fotenie si veľmi dobre spomínam a mám na neho nezabudnuteľné spomienky. Vlastne keď sa nad tým zamyslím, tak to bolo tuším moje prvé fotenie vôbec. Určite som bola aj nervózna (netušila som, ako mi to pôjde), ale aj v očakávaní, čo to vlastne bude. Pamätám sa, ako ma nalíčil a upravil vlasy Boris. Až som skoro odpadla od úžasu. Neverila som, že som to naozaj ja a fotky, kde som sedela pri zlatom zrkadle sú doteraz jedny z mojich najobľúbenejších. Inak vtedy som sa stretla aj prvý krát s Barborou (ktorá bola pre mňa modelkovský vzor :D) a doteraz mám pred očami ako som jej fúkala lupene ruží do tváre a smiala sa pritom ako vždy :D haha a aj keď sme sa ohadzovali s vankúšmi, tak všade lietali pierka a vždy sa mi zasekli v strojčeku. Boli to naozaj magické chvíle. Z tej kolekcie mám od vás pyžamo a aj kardigan, ktoré patria dodnes k mojim obľúbeným kúskom a ani za tie roky, nestratili na kvalite ;)

Kolekcia Jeseň/Zima 2016, Wiegerova vila, Foto: Jakub Čajko

Odvtedy sme spolu absolvovali viacero fotení. Ako sa ti fotí naše mäkučké oblečenie? Ako hodnotíš spoluprácu s fotografom Jakubom Čajkom?

Zbožňujem všetky vaše mäkučké kúsky už od samého začiatku a o fotení ani nehovorím. Vždy sa na ne neskutočne teším, pretože mám pocit, že som tam sama sebou a skoro stále sa môžem usmievať  :) Na Jakuba ako fotografa by som nemohla povedať ani jedno zlé slovo, lebo sa mi s ním spolupracuje výborne. Možno to bude aj tým, že sme obidvaja Prešovčania a tí by mali držať pokope, alebo kto vie :D Poznáme sa spolu už roky a vlastne vďaka nemu som sa do Lull rodinky dostala, takže Jakubovi odkazujem jedno veľké ĎAKUJEM! :) 

Kolekcia Jeseň/Zima 2016, Wiegerova vila, Foto: Jakub Čajko

Stalo sa ti niekedy, že ťa neznámi ľudia spoznali ako našu Lull modelku?

Áno, pár krát sa mi to už prihodilo a vždy ma to nesmierne potešilo. Dokonca. ak zazriem niekoho, kto má na sebe niečo z Lull, tak som o to viac šťastnejšia.

Ako a v čom najradšej leňošíš doma? :)

Tak v prvom rade som neleňošila ani nepamätám :D no pri tejto predstave by som sa hneď zababušila do deky, jedla chipsy, čokoládu...(takže asi vlastne všetko) pozerala rôzne filmy a celý deň bola v pyžame. Aspoň pri tejto predstave som myšlienkovo poleňošila, a to mi na teraz bude musieť vystačiť :D

Kolekcia Jar/Leto 2017, Kanárske ostrovy, Foto: Jakub Čajko

Máš priateľa? Psa? Alebo nejaké iné zviera? :D

Haha áno oboje - aj priateľa aj psa a obaja zbožňujú škrabkanie po hlave :D Síce s priateľom (presnejšie povedané snúbencom) žijem, malá bíglica Lara býva doma s rodičmi v Prešove. Veľmi mi chýba a túžila by som ju mať nablízku, no viem, že jej je doma najlepšie a aspoň robí spoločnosť (haha aj neplechu) rodičom :D... Každopádne všetky zvieratá milujem, pretože si myslím, že náš svet robia krajším a rozhodne nám vždy vyčaria na tvári úsmev :)

Kolekcia Jar/Leto 2017, Kanárske ostrovy, Foto: Jakub Čajko

Ďakujeme Valike za rozhovor a tešíme sa, že je už pár kolekcií súčasťou našej značky :)

Sleduj Valiku na jej instagrame:  https://www.instagram.com/valeria_staskova/