null

 
 
 

LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Pohodlná tepláková móda na každý deň, aj do práce
 

Pohodlná tepláková móda na každý deň, aj do práce

lull_teplaky

 

 

Kedysi boli tepláky akýmsi symbolom „lenivého dňa“, dňa kedy sa vám nechcelo vychádzať von a strávili ste celý deň na gauči pred telkou, alebo čítaním obľúbených kníh či časopisov.

Naozaj, kedysi  sa tepláky a tepláková móda nosili len na doma, prípadne na šport či do posilňovne. To už ale dávno neplatí. S teplákmi sa stretneme bežne na ulici, v obchodoch, ale aj na párty a spoločenských akciách.

 

V tomto článku vám poradíme, ako teplákovú módu vhodne skombinovať, aby bola nositeľná aj na voľný čas, na cestovanie, aj do práce.

 

 

 

  

 

lull_kabaty

 

Začali s tým svetové celebrity

Rihanna, Selena Gomez, Gigi Hadid a mnohé ďalšie svetové celebrity a módne ikony vytiahli tepláky aj do ulíc. Na nákupoch, na stretnutiach s partiou, alebo len na prechádzke po meste sa objavili v teplákoch a vôbec pritom nevyzerali tak, že sa len zabudli doma prezliecť. Aj v pohodlných teplákoch sa dá vyzerať sexy a štýlovo. Len treba vedieť, ako ich správne skombinovať.

 

 

Ako nosiť tepláky na verejnosti

Ak ste sa vybrali len do najbližšieho obchodu, pokojne si dajte k teplákom mikinu. Ak sa však chcete s módou viac vyhrať, dá sa to aj s teplákmi. Ak chcete z teplákov urobiť základ svojho outfitu a pritom vyzerať štýlovo, ostatné časti vášho odevu by mali byť z iných materiálov. V teplejšom období je ideálna kombinácia tepláky, tielko alebo crop top a na vrch džínsová alebo kožená bunda. Budete pôsobiť ležérne a cítiť sa veľmi pohodlne. Tento ouftit môžete doplniť pohodlnými teniskami, ale nebojte sa ani lodičiek. Kombinácia opätkov a teplákov pôsobí odvážne a so správnymi doplnkami, ako napr. kvalitná kabelka, môžete dosiahnuť dokonalý outfit.

lull_vesty

 

Pohodlie, štýl a teplo zároveň

Pohodlný a ležérny outfit, ktorého základom je tepláková móda, sa dá vyčarovať aj v chladnejšom počasí. Teplučké Legíny Lull môžete ideálne skombinovať s dlhou vestou (Sheepy) a navrch si pokojne prehoďte aj kabát alebo mäkučký kardigan. V takomto outfite sa budete cítiť ako v bavlnke a je ideálny na chladnejšie jesenné počasie.

 

 

Tepláková móda do práce

Samozrejme, nechceme tvrdiť, že tepláky sa hodia na každý deň do práce. Ak pracujete v banke, alebo vaša pozícia je vo vyššom manažmente, zrejme by ležérna tepláková móda nebola tou správnou voľbou. Ale ak pracujete v kancelárii a nemáte v ten deň naplánované obchodné stretnutie, kľudne siahnite aj po teplákovej móde. Ak si netrúfate hneď na tepláky, vyskúšajte skombinovať teplákové šaty s legínami, a džínsovou alebo koženou bundou.

 

 

Teplákovina na cestovanie

Tepláky a pohodlná móda je skvelou voľbou aj na cestovanie. Stretnúť spolucestujúcich v lietadle, alebo vo vlaku, oblečených v teplákoch, už nie je žiadna rarita. Do lietadla sú tepláky ideálnou voľbou. Obzvlášť pri dlhých letoch. Sú pohodlné, neobmedzujú vás v pohybe a príjemne zahrejú, keďže silná klimatizácia v lietadle vie byť niekedy veľmi nepríjemná.