LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Nová kolekcia Figgy Chew je tu.
 

Nová kolekcia Figgy Chew je tu.

Nová kolekcia Figgy Chew je tu.

Je to tu! Na túto chvíľu sa vždy najviac tešíme a čakáme na vaše reakcie. Spustenie novej kolekcie v našom online obchodíku je pre nás vždy významnou a aj citlivou záležitosťou.

 


 

Každá kolekcia je niečím iná, ovplyvnená našimi životnými fázami, vašimi pripomienkami a množstvom inšpirácie, ktorá okolo nás prúdi. Aj táto kolekcia je výnimočná. Nielenže sme do nej dali maximum z našich doterajších skúseností, je to prvá kolekcia, ktorá vznikla v našom novom spoločnom ateliéri. Špeciálne musím vyzdvihnúť prínos našej novej full-time dizajnérky Aďky, vďaka ktorej sa celý proces tvorby posunul opäť o level vyššie.

Neodpustíme si ani istú dávku sentimentu, pretože pol roka práce púšťame do sveta ako dieťa, ktoré ide po prvýkrát do školy. A nám je za ním smutno, že nám tak rýchlo vyrástlo, ale súčasne sa z neho tešíme. :)

Naša nová kolekcia s názvom „Figgy Chew” nesie v sebe prvky ženskosti, ľahučkú dávku elegancie a samozrejme prvky street-wear, ktoré milujeme. Napriek pandemickým podmienkam sme vybudovali ateliér, zaobstarali nové krajčírske vybavenie a šijacie stroje, vďaka ktorým môžeme ešte viac zlepšovať technológiu a kvalitu šitia. Po celej Európe sme hľadali ekologicky vyrobenú riflovinu, vyskúšali nové technológie farbenia a potlače, či nechali vyrobiť na mieru pletené patenty, designové šnúrky, či krásne kovové komponenty do našich mäkučkých vecičiek. A prečo názov „Figgy chew“?  Symbol figy, ktorý sa nám v kolekcii objavuje, nás oslovil celkom náhodne, až sme mu úplne prepadli.  

Každý rok sa tešíme na leto, na more, na zahraničie, na svetové veľtrhy s látkami, ktoré sa tento rok nekonali. Tešíme sa na novú inšpiráciu, na nové materiály, na leto a na Lullinky, ktoré stretávame v našom oblečení. Nevieme sa dočkať teplých dní a dňa, kedy nové vecičky budeme môcť nosiť von.  Presne ako figy - dovážame ich z celého sveta a až keď ich ochutnáme zistíme, či sú dobré a či nám chutia. Tak ako aj my teraz čakáme, či vám zachutí naša nová kolekcia. Veríme, že už dozrela a prajeme dobrú chuť 

S mäkučkým pozdravom, 

dizajnérka Zuzka 

- - - - - - - - - -