LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > New Cycle vol.3
 

New Cycle vol.3

New Cycle vol.3

Mäkučké radosti z našej limitovanej - už v poradí tretej kolekcie s názvom New Cycle sú tu!

 


 

kolekcia lounge affair od Lull banner

Po dlhšej dobe sme sa rozhodli pre farbičky a úplne nové strihy sme vytvorili vo farebnej škále pastelových, ale aj pestrých odtieňov. 

Jednoduchosť, čistota a poriadna dávka letných a sviežich strihov sú niečím, čoho sme sa nevedeli dočkať. Béžové a čierno-šedé odtiene sme tentokrát vymenili za zelenú, fialovú či sviežu žltú farbu. A pripravili si pre vás úplne nový farebný a tak trošku optimistickejší pohľad na svet, ktorý nám už všetkým chýbal  Kolekcia sa skladá z množstva materiálov, ktoré už poznáte a nechýbajú ani udržateľné a organické kúsky. Obrovskú časť kolekcie tvoria tričká, ktorých nikdy nie je dosť a aby si mala s čím tieto tričká kombinovať, pripravili sme si pre teba viac tipov letných sukničiek! Na leto sa budeš tešiť aj vďaka našim novým volánovým šatám - tie kratšie sme vytvorili zo 100% organickej bavlny  a je ich skutočne len zopár kusov!

svieža kolekcia od Lull

Chladnejšie dni stráviš v ikonických mikinách s novou Lull-potlačou v dvoch sviežich farbách alebo svoj outfit doplníš jarným kardiganom v zelenej či fialovej farbe.

Jednou z našich tropických noviniek je nadčasový nohavicový overal, ktorý svojim strihom pripomína voľné úpletové šaty. Overal si zamiluješ vďaka jeho vzdušnosti a ak patríš medzi nás, ktoré v lete nosíme iba jeden kus oblečenia, si tu celkom správne!

mikiny a overal Lull Loungewear

Úplnou novinkou (ktorú sme si my ihneď obľúbili) sú zvrchné košele z teplákových materiálov, ktoré svojou funkciou nahradia tvoj obľúbený teplákový kardigan. Teplákovú košelu si zamiluješ aj vďaka jej variabilite a možnosti kombinovať s rôznymi outfitmi. (Dĺžku pod zadok oceníš napríklad v kombinácií s legínami)

teplákové košele od Lull

Pastelové farby, naše archívne kúsky v novom kabáte, ale aj obľúbené oversize strihy - to všetko obsahuje naša nová a limitovaná New Cycle kolekcia, ktorá sa už teší ako ti spríjemní príchod jarných dní :)

Poď sa zoznámiť s našimi novými kúskami a pozvi do svojho šatníka jar!