LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY
 

KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY

KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY

podšité aztécke legíny blog

Vždy myslíme trošku za hranice a chceme Ti priniesť niečo, čo bežne v obchodoch nenájdeš. Niečo, čo nielen potrebuješ, ale aj chceš. Jedným z takýchto kúskov sú nepochybne naše podšité legíny. Minulý rok žali úspech, takže sme ich nemohli vynechať ani túto sezónu. Veď mäkké, teplučké legíny sú v zime doslova záchranou!

Tentokrát Ti ich prinášame v zaujímavom geometrickom aztéckom vzore. A hoci sa môže zdať, že tento druh legín je ideálny hlavne na doma, nie je to úplne tak. Pripravili sme pre Teba rovno 4 outfity, ktoré Ťa môžu inšpirovať k vytiahnutiu týchto legín do prírody aj do mesta!

LEGÍNY GAMECHANGERS

blog podšité legíny outfit

Predstav si situáciu: Ležíš doma na gauči (zhodou okolností v podšitých tmavomodrých legínach) a kamoška Ťa chce vytiahnuť na kávu. Vonku je počasie ako v nejakom katastrofickom filme, ale ak ostaneš doma, zachvíľku k tomu gauču prirastieš. Takže, legíny si nechaj, prehoď cez ne dlhší sveter a aby Ti určite nebolo chladno, aj (našu) dlhú vestu. Na nohy obuj tenisky (ale iba v prípade, že ideš autom) a peňaženku hoď do štýlového ruksaku. Nezabudni ani na šál! Tak, pekne pokávičkuj a potom sa vráť domov do svojej pôvodnej polohy.

A teraz sa presuňme do prírody. Víkend, pohoda, lahoda. Chce to nejakú prechádzku. Ak idú tepláky mimo Teba a na legíny je už zima, tak presne naše podšité legíny sú ideálne. K nim postačí obyčajné tričko a kardigan pod zadok s kapucňou. Nezabudni na pevnú obuv, v ktorej Ti nebude chladno a dokážeš v nej prejsť nejaký ten kilometer!

LEGÍNY PATTERNZ

podšité legíny patternz outfit blog

Do školy aj do práce treba chodiť aj v zime, a síce sa ráno ťažko vstáva, nedá sa tomu ujsť. Náladu Ti (snáď) zdvihnú teplučké legíny, v ktorých sa budeš celý deň cítiť ako v pyžamku. Vezmi si k nim oversized košelu (hlavne, nech je pod zadok, lebo vieš ako, legíny nie sú nohavice) a na ňu obleč sveter. Jednoduché, ale účinné a aj bez ružovej, veľmi dievčenské.

podšité legíny patternz blog outfit

Kde sa všetci vidíme v zime? Na horách! Minimálne jeden výjazd Ťa určite čaká a neboj sa, nie si jediná, ktorá rieši, čo na seba. Vyzerať v snehu štýlovo, žensky a zároveň byť v teple a pohodlí, to nie je len tak, vieme. Takže skús to takto. K našim podšitým legínam si obleč šedú mikinu (lebo existuje niečo univerzálneJšie?), pod ktorou máš samozrejme tielko a tričko s dlhým rukávom. K tejto kombinácii výborne ladí naša Honey Comb bunda, ale ide hlavne o to, aby bola tvoja bunda teplá a pod zadok. Nevynechajme ani doplnky, ktoré sú v zime dôležitým elementom každého looku. Rukávniky, čiapka a šál! Plus teplé a nepremokavé topánky. Takto zvládneš bez problémov aj guľovačku! :)