LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Kolekcia Timeless
 

Kolekcia Timeless

Kolekcia Timeless

Milé Lullinky - je to tu!

Na každú novú kolekciu sa tešíme rovnako ako vy! Netrpezlivo čakáme na prvé reakcie a komentáre, na prvé objednávky a názory. Dlhé a dlhé mesiace našej práce vám potom s napätím predstavíme na našom e-shope, a čakáme na prvé objednávky.

 


 

Táto kolekcia je trošičku iná ako tie tradičné, na ktoré ste u nás zvyknuté. To, že oslavujeme desiate narodeniny nie je žiadne tajomstvo a počas celého roka 2020 sme vám prinášali množstvo prekvapení, zliav, výhodných nákupov a iných darčekov. Naša nová kolekcia je ďalším z týchto  prekvapení.

Kolekciu sme starostlivo skladali a spájali na základe vašich podnetov, názorov, pripomienok a modelov, ktoré sa neušli všetkým Lullinkám. Spúšťali sme hlasovania o farbách materiálov, čítali sme každý váš komentár k produktom, poctivo sme testovali všetky materiály a strihy. A nešlo to inak, ako vrátiť to najlepšie z najlepšieho do jednej kolekcie, ktorú sme nazvali „Timeless“. (v preklade – nadčasový)

Cítime to tak, že všetky tieto veci, obľúbené vesty, kardigany, šaty, menčestráky a tričká, ktoré ste si počas našej histórie zamilovali, patria do tejto nadčasovej jubilejnej kolekcie našej značky. Staré známe strihy sme však zase o niečo vylepšili. Vďaka vašim bystrým pripomienkam sme upravili priekrčníky, pridali predĺžené verzie niektorých modelov, priniesli do kolekcií čiernu farbu či neutrálne zemité tóny.

Rozšírili sme ekologickú líniu produktov, zohnali recyklované a certifikované materiály, aby sme vám priniesli to najkvalitnejšie od svetových výrobcov látok.  Vytvorili sme prvé organické tepláčiky zo 100% organickej bavlny, na ktoré sme si materiál priviezli z Talianska, Je vytvorený z ECOTEC® SMART COTTON  priadze, pri ktorej sa oproti klasickej či organickej bavlne šetrí až 77,9% vody, 56,3% CO2 emisií a až 56,6% menej energie.

Túto sezónu sme stavili na obľúbené farby a vytvorili sme nadčasové kúsky, ktoré dúfame, že budete s radosťou nosiť niekoľko sezón.

Lull už nie je iba o mäkučkom kardigane či pyžamku. Sme rodina, ktorú ste vytvorili vy, naše Lullinky, záleží vám na životnom prostredí, kvalitnom oblečení a rozvoji slovenskej módy. Nám v Lull záleží na vás, a preto sa každú sezónu usilujeme o lepšiu a lepšiu kolekciu. Veríme, že si naše nové mäkučké veci zamilujete a s hrdosťou budete nosiť našu značku Lull.

S mäkučkým pozdravom,

Dizajnérka Zuzka