LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Kolekcia New Cycle 2020
 

Kolekcia New Cycle 2020

Kolekcia New Cycle 2020

Predstavujeme vôbec prvú New Cycle kolekciu v histórii našej mäkučkej značky. Aj ty si zvedavá, čo prináša a čo sa vlastne skrýva pod pojmom New Cycle?

 


 

Lull nová kolekcia vizuál

Milé naše Lullinky, 

predstavujeme vám kolekciu New Cycle, ktorú sa nám podarilo zosnovať zo zostatkových materiálov, ktoré sa nám začali pomaly, ale isto kopiť nevyužité v sklade. Látky z predchádzajúcich kolekcií v niekoľkých desiatkach metrov, na ktoré nikdy nebol čas na zamyslenie sa, čo s nimi a tak teraz dostali šancu na nový cyklus - život  Takže aj vďaka korone a neistej situácii sme dali hlavy, ruky dokopy a vytvorili nové jedinečné kúsky, z ktorých máme naozaj radosť. A aj keď ich nie je veľa, o to jedinečnejšie pre nás sú. Ak sa vám zapáči tento nový koncept mini kolekcie, z látok čakajúcich na nový životný cyklus - máme ich ešte stále dosť a radi vám opäť prinesieme.

KOLEKCIA NEW CYCLE 2020

Potešíme aj mamičky, ktoré nás viackrát prosili o model na kojenie, či jednoduchými basic tričkami s krátkym rukávom, ktoré sa vždy zídu. Upgradovali sme trochu aj obľúbené „Edove“ šaty, aby ste mali alternatívu aj v chladnejšom počasí. A veľmi sme spokojní aj s novým strihom teplákov, ktoré sú skutočne loungy!  

Dúfame, že nové vecičky sa vám budú tiež páčiť a hlavne dobre nosiť!

Vymysleli sme aj nový štýl e-shopového fotenia v reálnom prostredí, tak veríme, že potešíme aj lepším vyobrazením farieb na dennom svetle. 

Prajem krásny zvyšok leta Lullinky, užívajte si!

S mäkučkým pozdravom,

Dizajnérka Zuzka 

#keeplovingandcaring