LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > ĎAKUJEME!
 

ĎAKUJEME!

ĎAKUJEME!

Naše milé Lullinky!

ĎAKUJEME za všetky vaše priania do nového roku, za každé vaše ĎAKUJEM, ktoré nám píšete do mailov, na sociálne siete, aj za tie každodenné – telefonické. Veľa to pre nás znamená, a nie je to len fráza, lebo za každým vašim ĎAKUJEM je kus veľkej odmeny za obyčajnú, poctivú ľudskú prácu.

 

Za vianočným stolom sa nás nedávno stretlo 21, opäť o pár kusov viac než pred rokom. A to vám poviem, je to krásny pocit, keď ľudia do Lull pribúdajú. Všetci vieme, aké veľmi smutné je, keď niekto odíde a už nikdy nezasadne za štedrovečerný stôl. Toto si uvedomiť je dôležitejšie, a akékoľvek každodenné problémy sú zrazu strašne maličké. Veď naša práca je o ľuďoch a naše veci sú  pre ľudí, preto sa usilujeme o to, aby aj prístup k vám – našim zákazníkom, bol v prvom rade mäkučko ľudský. Ak sa nám to naozaj darí, tak ako píšete, vedzte, že chceme k vám byť ešte mäkučkejší.

Možno vás to prekvapí, ale všetky vaše maily a komentáre si nielen čítame, my si ich „schovávame“ :). A keď je toho veľa, alebo ak sa nám niečo nepodarí, vždy si povieme, že takto je to správne, takto to malo byť, a ideme ďalej, robíme nové návrhy, upravíme tie, čo nevyšli úplne podľa predstáv, striháme a šijeme ďalej, lebo tie všetky vaše úprimné ĎAKUJEM za to stoja.

Tu je len zopár mailov, a komentárov čo ste nám napísali, a nie je to tak, že chceme propagovať naše veci, alebo zákaznícky servis, je to o tom, že nám to pomáha ísť ďalej, o tom, že máme potrebu sa vám taktiež poďakovať a v neposlednom rade je to na zamyslenie, že to musíme robiť ešte lepšie.

 

Lullinky naše, ešte raz vám ĎAKUJEME za každé milé slovko, každodennú inšpiráciu a nápady.

V roku 2019 vám prajeme veľa, veľa mäkučkých dní, aspoň takých 365 :)!

Tím Lull

 

***

"Ďakujem krásne!
Nesmierne si vážim váš prístup k zákazníkovi, je obdivuhodný. Vidno, že spokojnosť zákazníka je u vás na prvom mieste. Priznám sa, že s takýmto prístupom som sa ešte nestretla. Nadštandardná komunikácia,kvalita tovaru, bezproblémová výmena a dodanie a v neposlednom rade ďakujem za nádherný darček, ktorý prišiel s kardigánom. Veľmi sa teším z nových kúskov v šatníku :-) Som šťastná, že som objavila vašu stránku, rada si u vás nakúpim znova a znova :-) Prajem veľa spokojných zákazníkov a mnoho nápaditosti  na štýlové vecičky. Pekné sviatky Lulláci :-)
Monika"

***

"Dobry den chcem sa Vam velmi pekne podakovat za expresne odoslanie objednavky. S tovarom som nadmieru spokojna a tesim sa z objednanej ciapky. Uz teraz viem ze s objednavkami som neskoncila a budem nakupovat aj nadalej
S pozdravom
Zuzana"

***

"Dobrý den, 
dnes jsem si rozbalila balíček o Vás a  mám velkou radost. Věci jsou velmi krásné, hezky zpracované do detailu. Kabátek je neskutečný, ten jsem si hned zamilovala.
Moc Vám fandím, velmi děkuji a přeji krásné svátky :-)
Pavla"

***

"Vy jste tak hodná tolik vám děkuji,to je neuvěřitelné s takovou ochotou jsem se ještě nesetkala,brzy a moc ráda si u vás zase něco objednám a všude o vás budu vyprávět jak moc jsem spokojená.U vás je radost nakupovat,máte kvalitu,vše krásné,skvělý materiál a ještě k tomu to super jednání♥
Veronika"

***

"Dobrý deň
dnes mi priniesol kuriér od vás šatočky na výmenu a tak sa chcem veľmi poďakovať... váš prístup aj v hektike tohoto obdobia je veľmi hrejivý, dávate pocit, že svet je dobrý a hodný trpezlivosti. Ide to z vás, z vašej značky, aj z vašej komunikácie. Ďakujem za to všetko.
Prajem len pozitívne chvíle celému tímu Lull.
Katarína"

***

"Dobre rano,
chcela vy som Vam velmi pekne podakovat za vecicky, ktore mi vcera prisli, tieto mi sadli "ako uliate". Ale najma aj za krasny darcek, velmi som sa mu potesila. Uz mam od vas "isty pocet" :) a stale ich mam doma (a nielen tam) na nohach, ja uz ine doma ani nenosim :). Tak mam dalsiu farbicku. Ste naozaj uzasni. Clovek s malou dusickou vymiena veci a vy mu este prichystate tak mile prekvapenie. DAKUJEM, vazim si to. Nech sa vam nadalej tak dari a krasne pracuje. Je to radost, klobuk dole! :) 
Nadherny den zelam!
Ivana"

***

"Dobrý deň Lull,
Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za opravenie patentu na bundičke a taktiež za pekný teplý darček. Veľmi si vážim Váš prístup ku klientom a zároveň rýchle vyriešenie akéhokoľvek problému. 
Teším sa na ďalší nákup Vašich krásnych a kvalitných vecičiek. 
Prajem Vám veľa pracovných úspechov.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Andrea"

***

„Dobrý den, včera jsem si vyzvedla balíček a jen jsem chtěla poděkovat, že jsem moc spokojená! :-) Zimní bunda má úžasný materiál a čepice a šála jako dárek určitě také udělá radost pod stromeček :-) Moc děkuju, celková spokojenost s komunikací, vyřízením objednávky i dodáním. Přeji mnoho úspěchů jak v pracovním tak i v osobním životě a příjemné a klidné prožití vánočních svátků :-)
S pozdravem
Eva“

***

***