LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Being Loungy - part 1
 

Being Loungy - part 1

Being Loungy - part 1
Aj tentokrát sme pre vás pripravili krátke video z fotenia novej kolekcie, ktorú sme si tentokrát užili v kopcoch a lúkach Malých Karpát, ktoré dôverne poznáme a o to pohodovejšie sme sa všetci cítili a boli jednoducho Loungy. 

 


 

Fotenie novej kolekcie prebiehalo v krásnom prostredí Malých Karpát pri dedinke Cerová - Rozbehy. Lokalita, ktorá nám je dôverne známa a o to ľahšie sa nám v hlavách rodili nápady, kde a čo by sa dalo. Počasie opäť "nesklamalo" a nadelilo nám letných  30°C, na oblohe ani mráčik a pred nami fotenie jesenno/zimných vecičiek :D Keďže je pre nás tento deň vždy výnimočný, akýsi vrchol príprav celej kolekcie, celý náš tím je nabitý energiou a odhodlaním pomôcť zachytiť modelky v tých najprirodzenejších momentoch uvoľnenia a pohody v našich mäkučkých kúskoch. Zadanie bolo krásne jednoduché. Užiť si seba a naše mäkučké veci v pokoji prírody, s vetrom vo vlasoch, na hojdačke či ležadle, nanič nemyslieť, nič nerobiť, len sa uvoľniť a byť  LOUNGY. 

Za zachytenie týchto jedinečných záberov na kameru  vďačíme  kameramanovi aj producentovi v jednom – Dušanovi Ďurkovičovi, ktorý zostrihal tento deň do troch krátkych videí v sprievode piesne Écoute chérie od francúzskej umelkyne Vendredi Sur Mer. Prinášame prvé video v podaní jedinečnej Valérie Frištik, Mišky Karakovej, Barbory Lucivjanskej a Natálie Muchovej. O ich  celodennú vizáž a make-up sa staral jedinečný Boris Bordács. Všetkým veľmi pekne ďakujeme a takisto by sme chceli poďakovať aj spoločnosti BONAMI, za zapožičanie sedacích pufov, matracov a hojdačky, ktoré ste mohli vo videu vidieť. 

 

Pridané: 9.September 2019