AKO NOSIŤ TEPLÁKY

 
 
 

LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > AKO NOSIŤ TEPLÁKY
 

AKO NOSIŤ TEPLÁKY

AKO NOSIŤ TEPLÁKY

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou!

Tepláky Explore Origins
 

 

Ak ti rovnako ako nám záleží na pôvode tvojho oblečenia, si tu správne, pretože navrhujeme aj šijeme na Slovensku z tých najlepších európskych látok. Poďme však k tej druhej časti. Každý kus oblečenia sa dá zladiť biedne aj svetovo. S novou kolekciou by sme Ti preto radi predstavili nový koncept článkov, kde ti ukážeme niekoľko možností, ako naše mäkučké LULL veci kombinovať. Môžu ti slúžiť ako inšpirácia alebo pokojne aj jasná predloha.

V prvej časti sme sa zamerali na tepláky. My v LULL ich milujeme, pretože tie naše vyzerajú výborne do mesta aj do práce a pohodlnosť je zaručená! Tepláky (ale nebavíme sa o tých vyťahaných, to je snáď jasné :) už dávno nie sú kúskom, ktorý nosíme iba doma, na šport či do fitka. Vďaka trendom a uvoľnenej atmosfére v móde sa postupne dostali aj do ulíc. Dnes už nie je tabu vytiahnuť tepláky na bežný deň, ak ich neskombinuješ s o tri čísla väčšou mikinou, ale niečím štýlovejším a na prvý pohľad nečakaným.

 

Tepláky Explore Origins

Obleč si k teplákom voľnejšie tričko s nápisom či potlačou svojej obľúbenej rockovej kapely! Cez ramená prehoď koženú či koženkovú bundu a základ nenáročného a maximálne štýlového outfitu je hotový. Na nohy sa hodia plátenné tenisky a zabudni na to, že si veci hodíš do batohu. Midi kabelka (crossbody alebo s retiazkovým remienkom) je tým správnym kontrastom, ktorý však s outfitom ladí viac ako športový batoh.

 

Tepláky Time for a fix

Pásikavé tričko je klasika, ktorú, predpokladáme, máš doma aj ty. Rovnako tak obľúbené biele tenisky, ktoré sú k našim teplákom ideálnym doplnkom. Namiesto bundičky doplň outfit našou dlhou tmavomodrou vestou, ktorá ťa príjemne zahreje a pôsobí veľmi uvoľnene, no luxusne zároveň (odskúšané, overené! J). Vzhľadom na to, že vesta je veľmi ženská, môžeš si v prípade potreby (bad hair day poznáme všetci) hodiť na hlavu našu pletenú čiapku a všetky nutnosti zas hodiť do trendového batôžka.

 

Tepláky Time for a fix

Prisaháme na základné kúsky, bez ktorých sa žiadny šatník nezaobíde. Jedným z nich je (úplne neprekvapivo) bavlnené biele tričko. V kombinácii s oversized denimovou vestou (tie najlepšie nájdeš v sekáči) a klobúkom vznikne s teplákmi nečakaný výsledok ideálny do mesta. Toto budeš chcieť nosiť každý deň! Všetky dôležitosti aj zbytočnosti, ktoré so sebou vláčime sa ti zmestia do veľkej hnedej tašky, ktorú môžeš (ale nemusíš) zladiť s krémovými teniskami.

TIP: Naše tepláky majú pri členku zúženú gumu, preto ich jemne vyhrň nad členok!

P.S.: Nezabudni sa nám vo svojich LULL kombináciách odfotiť a označiť nás na Instagrame @lullloungewear a lullloungewear. Sme zvedaví :).