LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Nová kolekcia Hippie Trippy a s ňou láska, mier, pohoda a pozitívna energia.
 

Nová kolekcia Hippie Trippy a s ňou láska, mier, pohoda a pozitívna energia.

Nová kolekcia Hippie Trippy a s ňou láska, mier, pohoda a pozitívna  energia.

Ďalšia kolekcia, ktorú už pre vás niekoľko mesiacov skladáme, je tu! Nadčasové strihy, univerzálne kombinovateľné farby a hippie štýl, ktorýsa nutne neviaže na sezóny.

 


 

kolekcia hippie trippy lull

Láska, mier, radosť, pohoda a pozitívna energia! Aj taká je naša nová letná kolekcia, ktorá v sebe nesie zmysluplnosť bytia, lásku k sebe  a k svojmu okoliu a volanie po mieri.

Náš Loungehood tím už nadobro zatvoril dvere za chladnými tmavými dňami a naplno víta jar a leto pestrými farbami tejto novej letnej kolekcie.

V hlavnej úlohe šaty!

Ktorý iný kúsok tak symbolizuje ženskosť ako šaty? Dlhé, krátke, tkané, pletené, áčkové, mini, midi či maxi! Všetky sme sa snažili spracovať, aby si si vyskladala svoj šatník farebnou dávkou rozmanitosti. Veselú, sviežu a tak trochu „etno“ náladu rozprúď aj ty v nadchádzajúcej sezóne našimi šatami, je ich mnoho a máš z čoho vyberať.

šaty z kolekcie jar leto od Lull

Že robíme tie najmäkučkejšie teplákové súpravy , to už všetky viete.Tri nádherné farby teplákoviny sme si pustili tak trochu pod kožu a vytvorili jedny z najmäkučkejších kúskov tejto kolekcie. Vybrať si iba jednu z trojice potlačených mikín bude skutočne náročné, pretože každá nesie svoje vlastné mäkučké posolstvo.

Ešte väčšiu dávku mäkučkosti sme objavili v úplne novom ekologicky vyrábanom materiály. Najskôr sme si ho šetrili do zimnej kolekcie (pretože je trošku teplejší), ale keďže sme si radosť z neho nedokázali nechať iba pre seba, museli sme vám vecičky predstaviť už dnes! Vytvorili sme z neho mäkučké tepláky v zložení 47% bavlna - 47% modal - 6% elastan a k teplákom dve mikiny pre tvoj väčší výber. 

mikiny s potlačou Lull

Určite si si všimla, že naša udržateľná sekcia vecí sa stále rozrastá a nikdy nebola taká veľká ako práve dnes.  Ďalším eco friendly použitým materiálom je ľahký micromodalový úplet, ktorý je stvorený na horúce letné dni. Štyri farby tohto ľahučkého materiálu sme rozdelili medzi sedemnásť produktov a nevieme sa dočkať, kedy znovuobjavíš čaro tohto letného materiálu.

"Living my kind of happiness"... Ďalšie mäkučké mikiny s mäkučkým posolsvom so zapínaním na zips sú konečne tu! Chladné letné večery, grilovačky s priateľmi, ale aj upršané dni budeš milovať,vďaka mäkučkému zabaleniu sa v ďalšej z našich ikonických mikín...

jar leto 2022 produkty od Lull

Pokiaľ však máš rada klasickejšie a čisté línie určite si vyberieš z našich čiernych a khaki modelov. Aj pri klasickejších strihoch sme mysleli na variabilitu nosenia a k vášmu obľúbenému strihu nohavíc sme vytvorili dve rôzne mikiny.

Mysleli sme na vás na všetky. Či už si mamina alebo nie, či myslíš na plánetu a riadiš sa heslom „menej a kvalitnejšie“ alebo len miluješ módu a chceš si spestriť šatník. Pri vytváraní kolekcie sme mysleli aj na verné Lullinky, ktorých šatník si po niekoľkých sezónach zaslúži sviežu nádielku obľúbených strihov. Edove šaty a legíny v novom „flower-power“ vzore nám akosi zastrešujú celú hippie kolekciu, ktorou vám chceme rozžiariť leto.

Všetky naše kúsky fungujú dohromady, ale aj každý zvlášť. Pri navrhovaní sme často mysleli na leto, na dovolenky a festivaly a ako si z vecí vytvoríme každý deň nový „holiday look.“ Nechýbajú ani doplnky, na ktorých sme si dali túto sezónu extra záležať!

Tak smelo do toho Lullinky, vyberte si svoje kúsky, s ktorými si spríjemníte toto leto! 

Kolekcia HIPPIE TRIPPY

Living my kind of happiness. Live your kind of happiness!