LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > Každá sme iná a jedinečná
 

Každá sme iná a jedinečná

Každá sme iná a jedinečná

Keďže sme každá iná a jedinečná, môže sa stať, že nám oblečenie nesadne tak, ako by sme si predstavovali. Možno Ti s tým vieme pomôcť: 

Daj nám, prosím, vedieť, o ktorý konkrétny produkt ide, a čo by si na ňom potrebovala upraviť a my sa pokúsime splniť Tvoje želanie. Keďže každá úprava má svoje špecifiká, nedisponujeme vopred určenými cenami a časom trvania úpravy. Konkrétny postup si prejdeme s Tebou individuálne. Pravdaže sa pokúsime, aby bola úprava cenovo prijateľná a Ty v prvom rade spokojná, že máš na sebe oblečko, čo dokonale sedí. 

Kontaktovať ohlaďom úpravy nás môžeš mailom na info@lull.sk, telefonicky alebo aj na IG a FB. Taktiež môžeš spraviť aj objednávku na želaný produkt, nech Ti ho niekto nevyfúkne a do poznámky v pokladni nám daj vedieť, že by si rada vecičku upravila. My Ťa budeme následne kontaktovať a prejdeme si s Tebou postup.

Ďakujeme,

Lull 💜

P.S.: V minulosti sme úpravy ponúkali a boli medzi Vami vcelku obľúbené, po nejakom čase sme ich však museli stopnúť lebo sme nestíhali. Teraz sme prešli organizačnými zmenami v rámci našej dielne a opäť sa nám naskytla táto možnosť, tak sme si povedali, že Vám ju ponúkneme a uvidíme ako to pôjde. Držme si palce