LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > AKO OPTICKY PREDĹŽIŤ POSTAVU
 

AKO OPTICKY PREDĹŽIŤ POSTAVU

AKO OPTICKY PREDĹŽIŤ POSTAVU

Povedzme si rovno, že postavu modelky majú väčšinou iba modelky. Nie je na tom nič zlé a nás tá rôznorodosť baví, ale je to od nepamäti tak, že prianím väčšiny žien je (aspoň) opticky svoju postavu predĺžiť. Veď inak by nezačali nosiť opätky, však? :) Nemusíš byť žiadnym kúzelníkom, aby si vytvorila optickú ilúziu vyššej postavy. Stačí pár osvedčených trikov a je to v suchu. A my v LULL máme pre Teba kúsky, s ktorými to dokážeš.

Na začiatok si povedzme pár všeobecných trikov, ktoré predĺžia postavu:

  • Outfity tón v tóne.
  • Outfit musí mať rovnováhu, ak máš úzky spodok, môžeš zvoliť voľnejší vršok a naopak, ale vyhni sa kombinácii voľných nohavíc / sukne a oversized topu, v outfite sa stratíš.
  • Jednoduché splývavé strihy.
  • Úzke sukne (so zvýšeným pásom) alebo šaty do polovice lýtok – ideálne s opätkami alebo teniskami na hrubšej podrážke.
  • Úzke nohavice / rifle bez ohrnutia. Ideálny je skinny strih.

A teraz prejdime rovno ku konkrétnym kúskom. LULL ich má hneď niekoľko. :)

 

Široké nohavice rozhodne nie sú iba pre vysoké slečny. Naopak, skús ich aj pokiaľ si nižšia, krásne predĺžia postavu vďaka vyššiemu pásu dĺžke až po zem! Ešte lepší výsledok dosiahneš, ak ich skombinuješ s úzkym tričkom v rovnakom tóne. A čo si k nim obuť? Ak sa chceš vyhnúť opätkom, tak určite tenisky s vyššou podrážkou.

 

Dlhá vesta rovného strihu je našim obľúbeným kúskom. Jeden z dôvodov je aj ten, že predlžuje postavu a to nemusíš mať na nohách 10 centimetrové opätky (ale samozrejme, môžeš). Je to presne príklad jednoduchého splývavého strihu o ktorom sme písali vyššie a v prípade potreby si šnúrkou môžeš jemne zvýrazniť pás. Skombinuj ju napríklad s úzkymi elastickými indigo legínami! Pokiaľ zvolíš tmavomodrú vestu, bude tvoj outfit aj tón v tóne. :)

 

 

A posledným kúskom, ktorý Ti dnes ukážeme sú naše pohodlné a navyše aj praktické šaty (lebo ono šaty sú tak všeobecne praktické, že máš naraz oblečený aj vrch aj spodok. Breaking news, vieme.) Sú veľmi ženské, pretože jemne kopírujú tvar tela. Ich dĺžka siaha akurát do polovice lýtok a pásikavý materiál (zvyslo, samozrejme) opticky postavu predĺži, aj keby si nechcela.

P.S.: Modelka má 154 cm! :)