FOTILI SME JESENNÉ NOVINKY

 
 
 

LULL LOUNGEWEAR

 
 
 
Home > Blog > FOTILI SME JESENNÉ NOVINKY
 

FOTILI SME JESENNÉ NOVINKY

FOTILI SME JESENNÉ NOVINKY



Už sme Ti v predchádzajúcom blogu spomínali, že táto sezóna nás zhltla ako vlna, za čo sme samozrejme vďační, ale potrebovali sme ponuku doplniť o nové kúsky. Tentoraz Ťa vezmeme do zákulisia fotenia ďalších noviniek, ktoré pribudnú do kolekcie už budúci týždeň.



Keďže sme skoro za mesiac vypredali všetky naše podšité bundy sme nemohli tento obľúbený model nechať naďalej nedostupný a pripravili sme teplučké a mäkučké bundičky v dvoch nových farbách. K bunde sme pripravili aj farebne ladiacu čiapku a šál. Okrem podšitých búnd sa môžete tešiť aj na nové kardigany a župany. 

Potom, čo sme všetko doladili, prišiel čas na fotenie. Každý produkt musí byť profesionálne nafotený tak, aby čo najviac zodpovedal realite. Keďže všetky naše veci predávame cez e-shop je to naše MUST. Ako už možno viete, dlhodobo spolupracujeme s profesionálnym fotografom Jakubom ČajkomUž tradične sme sa za ním vybrali do jeho spoločného štúdia v Bratislave s názvom BASE Factory, kde sme celé poobedie dofocovali jesenné novinky. 



Modelku nám tentoraz robila vždy vysmiata Valika S., profesionálna baletka zo SND.  Po príchode vizážistky Dominiky B. sa začala príprava make-upu a úpravy vlasov. S Dominikou to tiež nie je naša prvá spolupráca takže celé fotenie prebiehalo vo veľmi uvoľnenej a pohodovej atmosfére. Zatiaľ čo sa modelka líčila my sme všetko vybalili a zavesili na vešiak.  Všetky vecičky sme pekne prešli "steamerom", ktorý stačí len jemne prejsť  po látke a tryskom horúcej pary sa oblečenie vyrovnáva. Jakub nastavuje svetlá a s našou pomocou pripravuje steny. 

Ešte posledné dolaďovanie.

Všetko pripravené, môže sa začať fotiť!

Ešte jedny rukávniky a sme hotoví :).

Po fotení prichádza narad výber fotiek a ich následná úprava. Keď máme finálne fotky, nové produkty sa môžu začať nahadzovať na web spolu so všetkými informáciami, aby ste si ich mohli objednať z pohodlia vášho domova. 

Všetky novinky už čoskoro na našom webe. Budeme vás o tom informovať prostredníctvom našej FB stránky.